Laia Juarros, nova regidora d’ERC Molins de Rei a l’Ajuntament

Nota de premsa d’Esquerra Republicana Molins de Rei

Laia Juarros ha pres possessió com a nova regidora del Grup Municipal d’ERC Molins-AM en el Ple de l’Ajuntament de Molins de Rei celebrat aquest dijous passat, 23 de juliol

Laia Juarros, cap de llista del Jovent Republicà en les eleccions municipals del 26 de març de 2019, entra al consistori com a conseqüència de la renúncia de Marcel López a l’acta de regidor del Grup Municipal d’ERC Molins-AM

Molins de Rei, 27 de juliol de 2020

La Laia ha promès el càrrec per “imperatiu legal perquè en nom d’aquesta Constitució s’ha enviat gent innocent a la presó”. En la seva presa de possessió ha subratllat que “ho faig per servir els meus convilatans i per construir la República Catalana des del municipalisme”.

La Laia ocupava el sisè lloc en les llistes republicanes. Després de la renúncia de Marcel López per motius personals i de la decisió d’Alba Patricia Cabral, la número 5 de la llista, de no acceptar el càrrec també per circumstàncies particulars, la Laia es converteix en la primera regidora del Jovent Republicà a Molins de Rei des de la creació de les JERC Molins-Papiol. D’aquesta manera, el Grup Municipal d’ERC Molins-AM queda constituït per Marta Espona Burgués, Joaquim Llort Grau, Núria Garriga Pujol i Laia Juarros Menéndez. Recordem que després de la renúncia de Marcel López, qui ocupa el càrrec de portaveu del grup municipal és Marta Espona.

Militant de les Joventuts d’Esquerra Republicana de Catalunya (actualment Jovent Republicà) des del 2016, els interessos de la Laia més enllà de la política són l’economia i les finances, motiu pel qual està cursant International Business Economics a la Universitat Pompeu Fabra. A més, ha practicat esport en diferents entitats de la vila.

Secretaria de Comunicació d’ERC Molins